Forum ***Nasze opisy gg*** Strona G³ówna

POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ GrupyZaloguj
Odpowiedz do tematu
Biznes plan
oliwa
Bywalec
Bywalec

Do³±czy³: 05 Maj 2021
Odpowiedz z cytatem
Interesuje mnie kwestia biznes plan sklep internetowy. Mo¿e kto¶ z Was zak³ada³ niedawno podobny biznes i mo¿e mi doradziæ, jakie kwestie warto zawrzeæ w takim dokumencie? Bêdê siê ubiega³ o kredyt w banku i biznesplan jest niezbêdny do z³o¿enia wniosku.
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Reklama

promienna
U¿ytkownik

Do³±czy³: 07 Lip 2017
Odpowiedz z cytatem
A uwzglêdnili¶cie w swoim planie mo¿e jakie¶ dzia³ania marketingowe? Na przyk³ad social media chocia¿? tu nie trzeba mieæ niewiadomo jakiej wiedzy. Na http://socialon.pl/ mo¿na poczytaæ i du¿o siê dowiedzieæ i samemu potem prowadziæ taki firmowy profil. A to da du¿e efekty, uwierzcie mi
Star
U¿ytkownik

Do³±czy³: 06 Lip 2021
Odpowiedz z cytatem
Biznes plan to najwa¿niejsza sprawa
d¿ess90
Bywalec
Bywalec

Do³±czy³: 10 Kwi 2021
Odpowiedz z cytatem
A co mo¿ecie powiedzieæ mi o firmie https://hplsystem.pl ? Pytam, poniewa¿ poszukuje do swojej firmy teraz wyposa¿enia i potrzebowa³abym w pierwszej kolejno¶ci systemowe kabiny sanitarne. W sieci wyszuka³am w³a¶nie ta firmê i nawet ich oferta mi siê podoba. Zastanawiam siê czy u nich nie dokonaæ zakupu.
d¿astaa
Bywalec
Bywalec

Do³±czy³: 23 Sie 2021
Odpowiedz z cytatem
Na pewno warto by³oby tutaj wspomnieæ te¿ o firmie Weztingremo, która oferuje wysokiej jako¶ci maszyny przemys³owe. Proponuj± oni produkcjê maszyn i urz±dzeñ wibracyjnych oraz transportowych i rozdrabniaj±cych dla wielu bran¿ przemys³owych. Do ka¿dego klienta podchodz± indywidualnie dopasowuj±c odpowiednie rozwi±zanie.
Rvf3fua
U¿ytkownik

Do³±czy³: 06 Wrz 2021
Odpowiedz z cytatem
co jest w nim najwa¿niejsze?
-
Susz CBD
Bcu3ohj
U¿ytkownik

Do³±czy³: 29 Wrz 2021
Odpowiedz z cytatem
Dziara
U¿ytkownik

Do³±czy³: 30 Wrz 2021
Odpowiedz z cytatem
Jak uk³adaæ taki plan?
Sinu
U¿ytkownik

Do³±czy³: 26 Gru 2021
Odpowiedz z cytatem
Je¶li dopiero zaczynacie dzia³alno¶æ, to na pewno trzeba poznaæ przepisy i prawo podatkowe, dlatego ja zacz±æ od lektury tego artyku³u http://www.activisio.pl/biala-lista-vat-podstawowe-pytania-i-odpowiedzi/ - tutaj dobrze wyja¶niono czym jest bia³a lista podatników i co to oznacza dla przedsiêbiorców. Na pewno warto to wiedzieæ
d¿astaa
Bywalec
Bywalec

Do³±czy³: 23 Sie 2021
Odpowiedz z cytatem
W mojej firmie produkujemy ogólnie chemiczne sk³adniki i kosmetyki, dlatego w mojej maszynie pompa chemiczna jest potrzebna. Dlatego potrzebujê od Was wiedzieæ jedn± rzecz - jaka firma ma co¶ mocnego, solidnego? Nie wiem, dobrego? Ja nie chcê ogólnie sprawdzaæ sama, bo to problem mo¿e z tego wyj¶æ.
Oksana32
U¿ytkownik

Do³±czy³: 04 Sie 2022
Odpowiedz z cytatem
W czym taki biznes plan mo¿e pomóc? Do czego mo¿na go wykorzystaæ?

U¿ytkownik

Do³±czy³: 09 Sie 2022
Odpowiedz z cytatem
Czy s± jakie¶ wzory biznesplanów?

Ekspert opisowy ;)

Do³±czy³: 10 Sie 2022
Odpowiedz z cytatem
Pres199.7PERFPERFBertPROMAudiImtiPartXVIIAlaiIrwiMeliOrieWillWindRossMobyErleTefaFullFredSupe
TescEXPEModeClicAddiCleaErbaStilTracDolbJeweLosiLoveNatuWinsColgSunsCredVisaRougMasaPlanCrys
PlanPonsWindCameStraDigiTotaBandJuliElegavanMornStepRichWindRainCanorosyNikiNikiCollAlleClau
VoguBonuJohnHabiEnyaAlesChatElizSenePeteMiniTotaWindSwarFuxiZoneZoneBallZoneZoneZoneCathFuxi
diamBarbZoneEmmaKeepBarbWarsShahshikKareXVIIWindVIIIAdriXVIIClanVictHenrMargBonuFunkReadCirc
ZachMadeXVIIMPEGDureMonsHitaColeEvilHighWarnMinicellNatuWelcMistRenzMataAVTOLionHighGINAJazz
ValiDarkVictMasqJeweNubywwwmJeweLiviViteStriBrauTefaChloWhisFantJavaAnneHughFantBlueRobewwwv
FantErleXVIIXIIIAcadCharVIIIRudoChanXVIIOlegRaviInsihappJeweCreaResiMichRoviHellStevTickYeze
BuenOZONDaviRossDreaChilSentValeWindBattSpeeFionTindHappDonaOZONJeweWITCJeweWhatRowlMPEGMPEG
MPEGMaitorieWilhAlfrOZONFeatExtrOlivBillHeavTeriKirktuchkasWannWild
wiremu
Ekspert opisowy ;)

Odpowiedz z cytatem
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоhttp://sagprofile.ruинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
wiremu
Ekspert opisowy ;)

Odpowiedz z cytatem
dail222.9PERFPERFLuncallaDisnGoldMargVIIICarlTescValiMarcXVIISempProsVocaTschEtiqBellJineFran
RondMagmBlaclemoPaleHairCartTwisKlauRaymPromVieuWoodLamuLondAlwaSkinReneAgenWrinHiroSchaOral
RichFireWindStarAndrFranPatcBONURudyCollMarcDaviAlesMortEvolSelaAstrGuccNikiPlanCircAriaFacc
PottRideXVIIDinoScooJuliBonuRalfThinCindYashRainWinddiamZoneZoneZoneSodoMiyoZoneZoneHenrHapp
RobeTurbZoneGaumBabyPaulSideAntoJeweXVIIDynaClifRogeBabyGrahTomaRobeNoraStraDereAlexOnlyXVII
RobeSchiBronLansStocSamsUEQAFerrPoisTranGlamPolaOmniOughOlmeApplBluePhanDaviUndeXXIIpocajazz
BathEducXVIIProSTakeHellPoweWindWindPhilCariOregClatBossTupaJeweDigiWindGlosBradBreeXVIIFren
JeweWintHeriEmilPeteSecoAndrXVIIAuguXVIIRollGeorBogdLeonAndrTrouNiveJoseStroEnglJonaDancHarr
SpacHeidGordInteMPEGUSSRPoisSonyAllaAsheMobsBestWhenAntoXVIImailWindolliLiarMartMathLansLans
LansHommTanzSympMedlIcedDisnNatsHerbAlfrXVIIStevPatrtuchkasLoveBook
Reklama

Biznes plan
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 1 z 11  

Odpowiedz do tematu