![]() |
![]() | Z filmów | ![]() |
![]() |
![]() | ![]() |
Reklama
![]() |
![]() |
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
okularnica
Ekspert opisowy
![]()
![]() |
![]() |
chciałbym żebyś mnie odnajdywała... chcę by mnie odnaleziono...
Angielski pacjent =) bardzo klimatyczny film i notabene: z jedną z piękniejszych scen śmierci - polecam ![]() |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | :P | ![]() |
okularnica
Ekspert opisowy
![]()
![]() |
![]() |
elektryczne kotły w piekle to też postęp...
/U Pana Boga w ogródku/ |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
ewuncia91
Stały bywalec
![]()
![]() |
![]() |
Najlepsze co możesz zrobić to znaleźć kogoś kto kocha Cie taką jaką jesteś. W dobrym czy złym nastroju, ładna czy brzydka, przystojna, jaka bys nie była. Właściwa osoba nadal będzie uważała że z dupy świeci Ci słońce. Z taka osobą warto być
![]() // Juno |
|||||||||||
_________________ Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? ... I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
![]() |
![]() | Kiedy gówno walnie w wentylator, jedni uciekają, a inni ... | ![]() |
okularnica
Ekspert opisowy
![]()
![]() |
![]() |
Pewnego dnia spadnie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten brud.
z filmu Taksówkarz Nie możesz liczyć na nikogo oprócz siebie. To smutne, ale prawdziwe. Z filmu American Beauty Można strzelić diabłu w plecy? A co jeśli się chybi? z filmu Podejrzani Nawet bowiem najmądrzejszy nie wszystko wie. z filmu Władca pierścieni: Drużyna pierścienia Potrafisz bronić mnie przed samym sobą? z filmu Władca pierścieni: Drużyna pierścienia Praca to jakby kapelusz na głowie. Idąc w kapeluszu nie musisz wstydzić się gołego tyłka. z filmu Arizona Dream Kiedy gówno walnie w wentylator, jedni uciekają, a inni dumnie stają. z filmu Zapach kobiety W mojej rodzinie szaleństwo przechodzi z pokolenia na pokolenie. Praktycznie galopuje z filmu Arszenik i stare koronki (1944) |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
okularnica
Ekspert opisowy
![]()
![]() |
![]() |
"Nie mogło być dwóch serc równie otwartych
dwóch tak podobnych gustów dwóch tak dostrojonych uczuć..." z filmu Dom nad jeziorem (2006) |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
ewuncia91
Stały bywalec
![]()
![]() |
![]() |
Co za potwór zostawia kobietę oszalałą z tęsknoty? mężczyzna // Wielkie nadzieje
Daj mi swą rękę... Czujesz? To moje serce... i jest złamane // Wielkie nadzieje Pocałunek jest czerwona kropką którą stawiamy nad "i" w słowie miłość // asterix i obelix |
|||||||||||
_________________ Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? ... I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
![]() |
![]() | ![]() |
Czarny Anioł13333
Opisoholik ;)
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej...
Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość. Życie to pożądanie. Cała reszta to tylko szczegół Rozumku czy mógłbyś mi na jakiś czas wyłączyć sumienie? Dokucza mi... My jesteśmy tylko chemią... Twoja reakcja jest porostu inna... "S@motność w sieci" |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
O.N.A.
Bywalec
![]() ![]()
![]() |
![]() |
- A ja się piję, bo się boję się być sam (Dzień świra)
- On będzie Księdzem - Ropuszczem (Czesio) - Życie nie zawsze przypomina "M jak miłość" więc wypijmy...(Testosteron) - Przyszedłeś z kolegą, czy to Twój tyłeczek? (Madagaskar 2) |
|||||||||||
_________________ "Wolałabym umrzeć niż cie stracić bo to coś gorszego" http://musicmovie.laa.pl/index.php
|
![]() |
![]() | ![]() |
Amoure
Użytkownik
![]()
![]() |
![]() |
Harry Potter ;p
Ron uniósł wysoko odznakę. - Nie wierzę! Nie wierze! Oh, Ron, to cudowne! Perfekt! Jak każdy w naszej rodzinie? - A ja i Fred, to co? Jesteśmy tylko sąsiadami? |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
okularnica
Ekspert opisowy
![]()
![]() |
![]() |
Ja wcale nie śpię. Przeprowadzam tylko inspekcję wewnętrznej strony moich powiek.
M*A*S*H ![]() |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
okularnica
Ekspert opisowy
![]()
![]() |
![]() |
- Posłuchaj, strach jest czymś dobrym. Znaczy, że mamy jeszcze coś do stracenia.
- Boisz się? - Bez przerwy… /chirurdzy 4, odcinek 10/ |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
gawazy
Użytkownik
![]() |
![]() |
prystek
Najfajniejsze gry są popularne od setek lat. Warcaby w rzeczy samej znane są bardzo długo, ale od dawna mnóstwo osób grywa w nie bez zahamowań. jekrumak Mają opinię, iż są przyjemniejszą odmianą szachów i tak w istocie będzie. Nic im to przecież nie umniejsza, gdyż z tego powodu partia jest zazwyczaj dużo sprawniejsza. wroclawiaczka Staje się to punktem wyjściowym, iż gra warcaby stała się niezwykle znana w w necie i powstało bardzo dużo stron internetowych, które umożliwiają grę na sześćdziesięciu czterech polach. hylaszek Również jest podstawowa zabawna gra dla pary, tak więc w sieci tworzą się zespoły hobbystów, którzy warcaby traktują jak coś poważniejszego. tatyfacki |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Zeno122
Użytkownik
![]() |
![]() |
No masz całkowitą racje kolego.
|
|||||||||||
_________________ honestly discussed
|
![]() |
![]() | ![]() |
Bożenka_Malik
Bywalec
![]()
![]() |
![]() |
Ach te czasy, kiedy każdy miał cytat na GG
![]() |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Reklama
![]() |
![]() |
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | Z filmów | ![]() |
|
||
![]() |
![]() |
![]() To forum działa w systemie phorum.pl Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com | ![]() |