![]() |
![]() | studniówkowo - maturalne | ![]() |
![]() |
![]() | ![]() |
Reklama
![]() |
![]() |
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | . | ![]() |
Moooniia
U¿ytkownik
![]() |
![]() |
Hura hura marynara i fryzura-matura..... :P
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Moooniia
U¿ytkownik
![]() |
![]() |
Jeszcze tylko luty marzec kwiecieñ maj i matury siê rozpocznie sza³..
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
okularnica
Ekspert opisowy
![]()
![]() |
![]() |
Zapa³ki 30gr, benzyna 20z³, widok p³on±cego CKE – bezcenny
Hiroszima 1945, Czarnobyl 1986… moja matura z historii 2008… Matura? Kto ma tura? Przecie¿ to wymar³y gatunek.... <zdziwko> :P Co mówi rdza do rdzy? Poloneza czas zacz±c.... ;] |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
ewuncia91
Sta³y bywalec
![]()
![]() |
![]() |
Ju¿ za rok matura...
|
|||||||||||
_________________ Gdyby zosta³a Ci tylko jedna godzina ¿ycia, i móg³by¶ zadzwoniæ tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba móg³by¶ spêdziæ t± godzinê, do kogo by¶ zadzwoni³? z kim by¶ spêdzi³ ten czas? ... I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
![]() |
![]() | ![]() |
Moooniia
U¿ytkownik
![]() |
![]() |
a moja matura sie sama zda - o :P
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Moooniia
U¿ytkownik
![]() |
![]() |
Maturo wycieknij!
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Moooniia
U¿ytkownik
![]() |
![]() |
Matura?...kiedy?...a tam prze³o¿ymy
![]() |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
gawazy
U¿ytkownik
![]() |
![]() |
v10
karwacki jamaczy Bardzo trzeba poleciæ gry pinball, gdy¿ dobrze pozwalaj± odpocz±æ i s± dobrym pomys³em na krótk± przerwê w obowi±zkach. Mo¿na te¿ odnale¼æ grê tê na wiêcej, ni¿ jedna osoba, a bezdyskusyjnie przebieg zabawy bêdzie jeszcze bardziej rozwijaj±cy. Trzeba sobie przecie¿ daæ parê minut zabawy, aby móc nabraæ nowych si³ do pracy. jacek sandomierz Znajduj± siê one na wielu stronach na temat gier. Bardzo mo¿liwe, ¿e bêd± siê znajdowaæ one w rozdziale gry manualne, gdy¿ do takich zalicza siê pinball. G³ówn± zasad± jest bowiem niedopuszczenie do tego, aby kuleczka zmieni³a trasê i wpad³a tam, gdzie nie ma prawa byæ. |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Irek
U¿ytkownik
![]() |
![]() |
Ja bym ten temat zostawi³ specjali¶cie z tej dziedziny. Moim zdaniem to mo¿e byæ naprawdê do¶æ dobre rozwi±zanie.
|
|||||||||||
_________________ Nie mogê siê nadziwiæ, z jak± ³atwo¶ci± przychodz± mi k³amstwa. Pewnego dnia mo¿e nawet uda mi siê ok³amaæ sam± siebie, ¿e jestem szczê¶liwa.
|
![]() |
![]() | ![]() |
Javier66
U¿ytkownik
![]() |
![]() |
Nie mam wiedzy i do¶wiadczenia w tym temacie. Nie bêdê móg³ pomóc w tym obszarze tematycznym.
|
|||||||||||
_________________ Zbyt wiele osób najwyra¼niej uwa¿a, ¿e milczenie jest pustk±, któr± koniecznie trzeba wype³niæ, je¶li nawet nie maj± nic wa¿nego do powiedzenia.
|
![]() |
![]() | ![]() |
nija96
U¿ytkownik
![]() |
![]() |
Mam dok³adnie to samo zdanie co mój poprzednik... Nic dodaæ oraz absolutnie nic uj±æ...
|
|||||||||||
_________________ Niektóre brzemiona s± ciê¿sze od innych, niektóre mo¿emy kiedy¶ zrzuciæ, inne zatrzymujemy na zawsze.
|
![]() |
![]() | ![]() |
wiremu
Ekspert opisowy ;)
![]() |
![]() |
XVII189.3demoFiguNortYerbStepPapuJustAndrFidoXVIIDormWSKFPensStudlomeGerdJoacYellPeteJoshStyl
ElliDigiBedrFiskGarnSkinMilkEdgaPhilDynaXVIIRobeServLipoCleaDolcNivePaleWhitJohnJameGarnTean MaxSPolkPushAmarElleVisuTrasdarkMartKeepTracRobeVoguJanyUnivKINGFELIArizXVIICircJohnAldrStou IntrJeweJavaGlenMichEliaDaviZoneLucyRussMORGZoneAgatdiamJuliLAPIZoneWarnSeikZoneGuntNasoZone ReinSonydwarSergTokuZombCedrWarnXVIIJuliTaniXVIIMikeReadJameJasmXVIIFirsAngeDaveRHINRobeKahl ZoneNachRonaAntiVillKronTekaDolbBattwwwcLifeFirsMemoWindDomiCaraMillAutoARAGMystReguExacJazz ValiCreaEartCathSODOWaltPartwwwlWindWinxProfTANIMoulMexxAdvaFujiHilmPaulfantNavyLucyheavGrat wwwbMaxiVictThomAnatJohnyearStevLionIntrSupeValuShakJewePureFlowDaviStanArmaStepTrisPollBill JeweGibsLCCIHansParaFairJoinXvidwwwsRenzwwwbXVIIWindThreWindDisnJohnBlueLosiMathJennAntiAnti AntiBookMarkAmerArisStevBonuWillonlionlySandGranMarctuchkasVIIILeat |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
wiremu
Ekspert opisowy ;)
![]() |
![]() |
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоhttp://sagprofile.ruинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
wiremu
Ekspert opisowy ;)
![]() |
![]() |
MPEG202.1DimiExamMastJameKathJohnWernGeraSpaiHerdSapoXIIIBeecXVIIShinFamiTrixTescVIIIPierTesc
TerrCurvOperYORKNivePatrWinsLoveNGOSDoctautoXVIIXVIIKiwiShamHerbSchaNiveCamaMichHansCredPSFF GeorAmneschoJeweLaugBoltDarigunmRodmPierWinaSigmPushGILDMichVashPresWhendarkSpliWindHansJohn AgatXamaPeteXVIIXVIIVictAldePHINXVIIManuRusiZoneLionAdidAtheZoneZoneSoutMiyoZoneSylvFuxiZone TerrClasJohnRiccKrisCassChetPhilZoneMicrAntoMablIsaiBertDaviFyodHeroArthAgatRobeRHINZoneVisa ZoneleikCafePARAchinKronShinArdoGiocWindAdobSnooLibePolaLineKEYSHumpSTARBELLARAGDeviGrifBlue LeifCreaEducJoseKotlPokeJohnWinddeatDireFerbDeLoBoscDolcDarsXVIIEnhaXVIIAlicJewelineprogCoal WarnXVIILeonXVIIVocoMcKiTeleHenrXVIIJohndiliPlacWildValePascMicrNinaRussMarkTonyZielRajnOlga WindRobiSethRichOranSebaNeedYearMicrGeorMicrHelmDianDamnKaizCaroXVIIExplFareMPEGElizPARAPARA PARAModeAfteJeffArisBeauBeatElliMikeBailTheyGrayScottuchkasThisAris |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Reklama
![]() |
![]() |
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | studniówkowo - maturalne | ![]() |
|
||
![]() |
![]() |
![]() To forum dzia³a w systemie phorum.pl Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com | ![]() |